Середа, 22.05.2024, 04:02
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ «Варварівська філія І-ІІ ступенів «НВК «Долинська гімназія-ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 Долинської районної ради»

ЗНО-2018
22 травня - математика
24 травня - українська мова і література
29 травня - іспанська мова
29 травня - німецька мова
29 травня - французька мова
01 червня - англійська мова
04 червня - біологія
06 червня - історія України
08 червня - географія
11 червня - фізика
13 червня - хімія
Новини КОІППО
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 45
Корисні посилання
center

center
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 24 » Легко вогник запалити, та не просто загасити
13:17
Легко вогник запалити, та не просто загасити
У КЗ «Варварівська ЗШ І-ІІІ ступенів Долинської районної ради» з 7 по 11 листопада 2016 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не просто загасити». 
Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань пожежної безпеки було охоплено 100% (46) учнів навчального закладу.
3а підсумками Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не легко загасити» у школі були проведені такі заходи: 
1. Видано організаційний наказ про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Легко вогник запалити, та не легко загасити».
2. Заступником директора з навчально-виховної роботи Красюк Т.С. було розроблено Положення про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не просто загасити» в КЗ «Варварівська ЗШ І-ІІІ ступенів Долинської районної ради», розроблений план-заходів та план-сітка щодо проведення Тижня знань БЖ «Легко вогник запалити, та не просто загасити». 
3. 02.11.16 року заступником директора з навчально-виховної роботи Красюк Т.С.  була проведена інструктивна наради з класними керівниками, педагогом-організатором напередодні проведення заходів.

4. Протягом Тижня було проведено такі заходи:
 4.1.  07.11.16 року Відкриття Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не легко загасити» - загальношкільна лінійка, оголошення плану роботи. 
 Класними керівниками проведено позапланові інструктажі з питань пожежної безпеки з обов´язковою фіксацією у журналах встановленого зразка.
 4.2.  08.11.2016 Бібліотекар школи Гричаненко Т.О. організувала виставку-огляд спеціальної літератури «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди».
Педагог-організатор Стеценко А.О. організувала показ документального фільму «Пожежники» та «101 – служба порятунку» для учнів 6-9 класів.

4.3.  09.11.16 року  педагог-організатор Стеценко А.О. організувала показ мультфільмів «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа_ серія 4»  та «Пожежа» для учнів 1-5 класів.

Учні 8-9 класів відвідали місцеву пожежну команду Варварівської сільської ради, де працівники  провели дітям цікаву екскурсію з практичними завданнями, діти тушили пожежу, вдягали спец костюми, долали перешкоди.



4.4.  10.11.16 року  вчитель образотворчого мистецтва Мізеркевич С.М. провів конкурс тематичного малюнку на тему «Вогонь не іграшка» 1-6 класи.
Педагог-організатор Стеценко А.О. провела конкурс буклетів на тему «Правила пожежної безпеки»  7-9 класи.
Бібліотекар школи Гричаненко Т.О. провела  конкурс віршів, ребусів, кросвордів та загадок про пожежну безпеку.
Вчителі школи провели відпрацювання дій з учнями у разі виникнення пожежі та інших надзвичайних ситуацій.



Класні керівники та класоводи 1 - 9 класів провели тематичні бесіди, виховні години, тренінги, усні журнали, години спілкування:
Клас Тема
1, 2 Спільний проект «Наші дії при перших ознаках пожежі»   
4 Вікторина «Чи знаєш ти правила поведінки при пожежі?»
5 Година спілкування «Пожежна безпека. Правила поводження під час пожеж»
6, 7 Година спілкування  «Вогонь – друг, вогонь -  ворог! Причини виникнення пожеж»
8 Виховний захід  «Хай дитина знає кожна – жартувать  з вогнем не можна!»
9 Година спілкування «Скажімо наше дружне «НІ» усім пожежам на землі!»
 4.5. 11.11.16 року По закінченні Тижня всі класні керівники та класоводи підготували та здали матеріали проведення Тижня. 
Комісія з підведення підсумків відзначила кращі роботи та визначила переможців.
Закінчився тиждень загальношкільною лінійкою, на якій були підведені підсумки роботи, відзначені найактивніші учні, визначено найкращий буклет серед 7-9 класів та найкращі малюнки учнів 1-6 класів. 
Переможцями в конкурсі малюнків стали:
      • І місце –  5 кл.;
      • ІІ місце – 2 кл.;
      • ІІІ місце – 6 кл.
Переможцями в конкурсі  буклетів стали:
•    І місце – 7 кл.
•    ІІ місце – 9 кл.
•    ІІІ місце – 8 кл.

Найбільш ефективною формою роботи в школі є проведення тижнів знань  безпеки життєдіяльності, так як дозволяють всю роботу зробити безперервною й системною та спланувати її на підвищення поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки пожежі та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику від вогню.
Заходи, які педагогічний колектив провів з 07.11.2016 р. по 11.11.16 р. були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.  Всі заходи під час проведення Тижня знань БЖ на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити»  пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.
Матеріали проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити» викладені на сайті школи var-sc.at.ua у рубриці Тижні БЖ.
Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки. Ознайомлювати учнів з Правилами пожежної безпеки педагоги починають з перших днів навчання у школі. Оптимально діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надавати першу медичну, само- та взаємодопомогу можна навчити тільки застосовуючи різноманітні форми та методи виховної роботи, у тому числі інтерактивні, практичні, проблемно-пошукові тощо. Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість пожеж за участю дітей. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.
Аналіз тижня буде обговорено на нараді при заступнику з НВР 14.11.16 року.
Переглядів: 552 | Додав: Admin
ВАКАНСІЇ
Заявка школи на педагогічні кадри на 2017/2018 н.р.

- вчитель фізики та інформатики

- вчитель математики

- вчитель початкових класів

- вчитель англійської мови

Годинник
Пошук
Прогноз погоди
Погода в Україні
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Новини ДВО РДА
Портал Педпреса
Новини osvita.ua

Copyright MyCorp © 2024---- Розробка сайту - Віктор Слюсаренко.
Безкоштовний хостинг uCoz